XCOM 2 komt later. Niet veel maar toch later.

Dit heeft 2K Games laten weten. De game zal nu op 27 september uit gaan komen. XCOM 2 wordt nu al genomineerd voor beste game van 2016. De reviews van de al bestaande pc-versie zijn lovend. XCOM 2 is een turn-based strategy game die oorspronkelijk niet voor consoles zou uitkomen. Twee maanden geleden liet 2K weten dat ze toch een versie voor de Xbox One zouden uit gaan brengen.

Bugs

Dus slecht nieuws voor veel van de smachtend wachtende XCOM fans. Aan de andere kant is het wel goed dat 2K en Firaxis wat extra tijd nemen om alles goed te maken. De pc-versie zat namelijk vol met bugs. De exacte reden weten we niet maar het overzetten naar een console-versie zal ongetwijfeld een klus zijn.

Civilization

Met het omzetten van deze game door Firaxis komt ook gelijk de vraag of men plannen heeft om de andere knaller, Civilization VI, naar de Xbox One te brengen.

Associate Producer Sarah Darney gaf het volgende aan: “Er zijn geen plannen om Civilization VI naar de consoles te brengen. We zijn als studio erg trots op onze games die het goed doen op de console maar we denken dat Civilization echt een pc game is.”

De game komt op 21 oktober voor de pc uit.

 

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments