Xbox exclusive Age of Mythology: Retold toont cover art, verschijnt in 2024!

Tijdens de “New Year, New Age”-livestream van afgelopen 23 februari 2024 toont het team van Age of Mythology: Retold nieuwe beelden en informatie over de game. Wat mogen spelers verwacten en wanneer komt de game uit?

Tijdens de livestream laat Melinda Rose, de Art Director van Age of Mythology: Retold, enkele nieuw verbeterde modellen zien, waarbij zij van augmented reality gebruik maakt. De drie personages die werden gepresenteerd, zijn de Medusa, Pegasus en Cerberus. Bovendien werd de officiële cover art onthuld.

Voor diegenen die niet bekend zijn met de franchise. Age of Mythology: Retold is een real-time strategiespel waarin mythen en mensen met elkaar botsen. Het spel combineert elementen van het geliefde Age of Mythology met moderne ontwerpen en visuals. Het betreft een flinke remake, waarbij 3D modellen opnieuw gemaakt worden en de game in zijn geheel flink onderhanden genomen is, waaronder de animaties, UI, VFX, textures en art!

In Age of Mythology: Retold kiezen spelers goden uit de Griekse, Noorse, Egyptische en Atlantische pantheons. De uitgever geeft de volgende beschrijving over de game:

  1. Monsters ontketenen: Beheers Centauren, Trollen, Mummies en meer. Van bejeweled krokodillen die de kracht van de zon benutten tot de machtige eenogige Cycloop, leid diverse eenheden geïnspireerd door ’s werelds grote mythologieën.
  2. Episch mythologisch universum: Ga op een 50-missiecampagne die je meeneemt naar een uitgestrekte, mythische wereld. Beleger de machtige muren van Troje, vecht tegen reuzen in de bevroren wildernis van Midgard en ontdek de mysteries van Osiris in de verschuivende zandduinen van Egypte. Word een held van mythe – of zelfs een god.
  3. Arena van de goden: Daag het labyrint uit in de gloednieuwe Trials of the Gods voor singleplayer en co-op. Verzamel krachtige zegeningen, sluit je aan bij vrienden en ga nieuwe uitdagingen aan om de Arena te overwinnen waar de goden zelf strijden.
  4. Beter met vrienden: Speel met maximaal 11 vrienden, of het nu head-to-head is of tegen de geavanceerde AI op tientallen willekeurig gegenereerde kaarten en scenario’s voor eindeloze herspeelbaarheid.

Een concrete releasedatum heeft Age of Mythology: Retold nog niet gekregen. In bovenstaande video laat de ontwikkelaar weten dat de game in 2024 uitgebracht wordt op de Xbox Series X|S en Pc. De game verschijnt ook in Xbox Game Pass.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties