Xbox Elite 2 controller nu ook te customizen

Maak je eigen Elite controller in het Xbox Design Lab

Wat een fijne verrassing! Het is vanaf vandaag mogelijk om een Elite Controller 2 volledig naar eigen smaak te maken. Hoe werkt dat?

Sinds 2016 bestaat het Xbox Design Lab. Een plek waar je jouw eigen controller kunt ontwerpen. Een leuke feature voor de liefhebbers! Echter, de hardcore gamers ons ons zullen niet graag hun premium controller inwisselen voor een basic controller die je kunt customizen. De vraag om een te customizen Elite controller is er dus al lange tijd. Daar is nu door team Xbox gehoor aan gegeven.

Spelers kunnen kiezen uit verschillende kleuren om bijna alle externe onderdelen van de Elite Series 2 controller aan te passen, inclusief de behuizing, achterkant van de behuizing, D-pad, bumpers, triggers, thumbsticks en knoppen. Ze kunnen zelfs kiezen tussen een kruisvormige of gefacetteerde D-pad en voor het eerst in Xbox Design Lab kunnen ze de basis en ring van de thumbstick in kleur aanpassen. Personaliseer bovendien jouw ontwerp met lasergravure om jouw naam, gamertag of aangepaste boodschap van 16 tekens toe te voegen.

Het ontwerpen van een aangepaste Elite Series 2 controller begint bij €139,99 en spelers kunnen gepersonaliseerde Elite Accessory Packs kopen om te koppelen met hun Elite Series 2 controller, inclusief het toevoegen van paddles, verschillende set thumbsticks en D-pad, en/of de aanschaf van een draagtas/charging pack. Spelers kunnen er ook voor kiezen om een ​​aangepaste Elite Series 2 controller te krijgen met alle Elite componenten (paddles, thumbsticks, D-Pad en draagtas/charging pack) voor €199,99.

Kortom, goed nieuws dus voor de fans van de Elite 2 controller. Ga jij er eentje ontwerpen?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties