Xbox console exclusive Palworld krijgt verrassend snelle releasedatum!

Knallen met Pokémon-achtige wezens!

Palworld is een multiplayer, open-world, survival crafting game waar je mysterieuze wezens genaamd “Pal” kunt bevrienden en verzamelen in een uitgestrekte wereld. Je kunt je Pals laten vechten, bouwen, boeren en werken in fabrieken. Het spel heeft ook elementen van gevechten en crafting. De game van Pocketpair is een aantal jaar geleden aangekondigd en kreeg vandaag ineens een releasedatum. En guess what? We kunnen al snel met de game aan de slag!

In bovenstaande trailer zien we beelden van Palworld. Palworld is een open-wereld survival crafting spel dat met maximaal 32 spelers gespeeld kan worden. In de wereld van Palworld leven mysterieuze wezens genaamd “Pals”. Vang ze, laat ze werken, vecht, fok en verkoop ze zelfs. De eerste beelden zien er zeer goed uit!

De game heeft een aantal belangrijke kenmerken, laten de ontwikkelaars weten:

  • Meer dan 100 Pals – In Palworld leven mysterieuze wezens genaamd “Pal” in het wild. Er zijn ook veel zeldzame Pals. Bovendien zullen er in toekomstige updates meer Pals worden toegevoegd.
  • Vang en train Pals – Elke Pal heeft een speciale vaardigheid die je kunt benutten. Er zijn ook Pals die kunnen vliegen en Pals die wapens kunnen gebruiken!
  • Uitgestrekte open wereld en veel dungeons om te verkennen – Er zijn verschillende gebieden zoals vlaktes, woestijnen, besneeuwde bergen en vulkanen, en de Pals die daar leven zijn allemaal verschillend. Er zijn ook veel dungeons met verborgen schatten en speciale Pals. Ga op een groot avontuur op zoek naar onbekende schatten en onbekende Pals.
  • Strijd tegen leiders van vijandige facties en veldbazen – Terwijl je de uitgestrekte open wereld verkent, kom je mogelijk reusachtige Pals tegen. Bovendien heeft elke biome een vijandige factie waarvan de leiders in de weg staan en niet zonder gevecht opgeven.
  • Vecht samen met Pals met een breed scala aan wapens – Van traditionele wapens zoals bogen en zwaarden tot moderne wapens zoals aanvalsgeweren en raketlanceerders. Sommige Pals kunnen zware wapens zoals Gatling-geweren en raketlanceerders gebruiken!
  • Bouw een basis – Laat productie, landbouw, koken, stroomopwekking, enzovoort over aan je Pals. Pals werken op manieren die bij hun persoonlijkheden passen. Echter, Pals zijn ook levende wezens zoals wij. Als je vergeet ze eten en rust te geven, heeft dat een negatieve invloed op hun motivatie.
  • Ondersteunt multiplayer voor maximaal 32 spelers – Palworld kan zowel alleen als in multiplayer worden gespeeld. Door een gilde te vormen en samen te werken met je vrienden, kun je samen avonturieren en streven naar een gemeenschappelijk doel.

Kortom, we mogen weer een veelbelovende online multiplayer game op de Xbox verwelkomen. Palword komt op 19 januari 2024 in early access uit en zal via Xbox Game Pass te spelen zijn!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties