In een eerbetoon aan wijlen Akira Toriyama, de beroemde maker van Dragon Ball, heeft Xbox een gratis dynamische dashboardachtergrond uitgebracht. Deze achtergrond is gebaseerd op het Xbox 360-spel Blue Dragon, waarvoor Toriyama de personages heeft gemaakt.

Vorige maand is Akira Toriyama op 68-jarige leeftijd overleden. Om hem te eren heeft Xbox een speciale achtergrond gemaakt die spelers op hun Xbox in kunnen stellen. Deze dynamische achtergrond toont de protagonist Shu die poseert op de top van een berg, samen met zijn drakengezel. De achtergrond komt overeen met de oorspronkelijke Xbox 360-boxart van Blue Dragon.

Blue Dragon was een exclusieve role-playing game voor Xbox. Het spel werd mede ontwikkeld door Hironobu Sakaguchi, de maker van Final Fantasy, en Nobuo Uematsu, de befaamde componist.

Akira Toriyama’s nalatenschap blijft voortleven, en deze dynamische achtergrond is een prachtige manier om zijn invloed te eren. Xbox-gebruikers met een Xbox Series-console kunnen deze achtergrond downloaden en gebruiken.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties