X enhancement voor Forza Horizon 3 is prachtig

Gisteren kwam hij ineens langs, de Xbox One X update voor Forza Horizon 3. Hij is lekker!

Vanaf nu kan je Forza Horizon 3 lekker op een native 4K resolutie spelen. Zet daar de HDR ondersteuning naast en je hebt echt het snoepje van de week te pakken.

De update is maar 700mb groot dus die is er in een poep en een zucht. Dit komt omdat de meeste assets al in de game zitten omdat de pc-versie dat al nodig had. Volgens onze testers bij Digital Foundry draait de game inderdaad op een native 4K zonder enige vorm van dynamic scaling of checkerboarding. Gewoon nice dus.

De game zorgt voor ultrascherpe beelden en de update heeft een verbeterde motion blur en zorgt voor een hogere detaillering bij zowel de auto’s als de wegen. Dit is vergelijkbaar met de pc-versie die ingesteld staat op de hoogste setting. Alleen de motion blur wil nog weleens wat minder zijn op bepaalde momenten. De static shadows daarentegen zijn weer van een hogere kwaliteit dan op de pc, de dynamic shadows zijn dan weer een stapje minder. Over het geheel bekeken krijg je een veel betere ervaring dan op je gewone Xbox One. Dus rij snel een rondje en kijk wat je ervan vind.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments