WWE 2K16 staat voor de deur, het worstelspektakel van 2K. Wie komen er binnen, wie gaan er uit?

Laten we eerst met de worstelaar beginnen die hardhandig de weg naar de uitgang is gewezen. Onze beroemde en nu beruchte gele vriend Hulk Hogan. Na eerst door de officiële echte WWE te zijn ontslagen, is nu ook bekend gemaakt dat hij vakkundig uit de game is geschreven. De reden hiervan is een gelekte sextape waarin Hogan, wiens echte naam Terry Bollea is, acht jaar geleden racistische opmerkingen maakt. En dan ben je heel snel weg in de VS. Dus dit jaar geen Hulk in de ring. Of de Hulk ook via een update uit de vorige versies geschreven gaat worden, lijkt onwaarschijnlijk omdat WWE 2K15 een Hulkmania versie had met twee speelbare versies van Hulk Hogan. Zo zie je maar, zo sta je op de cover, zo ben je totaal uit de game gevallen.

Terminator

Maar niet getreurd want 2K heeft zeer snel een ander bekend figuur gevonden om in de game op te gaan treden, namelijk de Terminator. De voormalige gouverneur van California, Arnold Schwarzenegger, die de rol van de Terminator speelt, zal dus speelbaar zijn voor diegene die een pre-order hebben besteld. De game heeft twee Terminator versies in de game gezet namelijk de T-800 uit The Terminator film en een versie uit Terminator 2: Judgement Day. De Oostenrijkse Arnold Scharzenegger was, voor zijn filmcarriere, een beroemd bodybuilder. Zijn eerste Mr. Universe titel won hij op 20-jarige leeftijd. Hij heeft daarnaast ook vele bodybuilder en fitness boeken uitgebracht.

Helaas hebben we nog geen ingame beelden dus we kunnen nog niet laten zien hoe dat eruit gaat zien. Maar we zijn er bijna zeker van dat hij na het winnen de beroemde woorden Hasta la vista, baby! of I’ll be back zal roepen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties