Succesvol door racegames heen jakkeren betekent vaak binnen de lijntjes kleuren, maar niet in Wreckfest. Voordat we echter met deze game aan de slag kunnen maakt hij nog een laatste pitstop.

Wreckfest werd onlangs al uitgebracht op de pc en een release op de consoles stond gepland voor 20 november. Dat gaat de game niet meer halen. THQ heeft via Twitter laten weten dat de game doorgeschoven wordt naar 2019.

Op hun website leggen ze verder uit waarom:

Wreckfest wordt niet eerder gereleased voor de consoles dan wanneer wij hem geweldig vinden om te spelen. Na de fantastische release op de pc is de lat voor de consoles nog hoger komen te liggen. Momenteel heeft het team nog wat meer tijd nodig om de multiplayer op te poetsen, maar ook de overall performance heeft nog wat tijd nodig om dezelfde standaard te halen als op de pc. Het spijt ons dat we de fans die hier al een poosje naar uitkijken nog langer laten wachten, maar we hebben al een compensatie bedacht in de vorm van extra wagens, inclusief een gestoord voertuig speciaal voor de consoles.

Wreckfest is een racer waarbij je kunt winnen door als eerste over de streep te komen, maar ook door simpelweg de enige overlevende te zijn. Schroom dus niet om je tegenstanders flink kapot te rammen. Zie de game maar als de spirituele opvolger van de serie FlatOut en een kruising tussen FlatOut en Destruction Derby.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties