WRC 9 laat eerste gameplay zien

WRC 8 was een behoorlijke stap omhoog en bevalt mij persoonlijk erg goed. Natuurlijk is men alweer met WRC 9 bezig.

NACON en zijn ontwikkelstudio KT Racing onthullen met plezier de eerste gameplay-video voor WRC 9, de officiële videogame van het FIA World Rally Championship. Deze is gepland voor een release op 3 september 2020.

Deze gameplay-video geeft fans van de competitie een eerste indruk van de inspanningen die KT Racing verricht om de iconische Rally New Zealand in de game te verwezenlijken. Deze rally keert na zeven jaar afwezigheid op grootse wijze terug naar de kalender van het FIA World Rally Championship. Het is één van de drie nieuwe rally’s die dit jaar worden gereden, samen met de Safari Rally in Kenia en Rally Japan, waar fans en spelers van WRC reikhalzend naar uitkijken.

Deze gloednieuwe rally biedt spelers een zware uitdaging langs de ruige kustlijn en woeste gebieden rond Auckland in het hart van Noordereiland.

De wegen in Nieuw-Zeeland behoren tot de mooiste en hoogst gewaardeerde in de geschiedenis van het kampioenschap,” zegt. “De rally van Nieuw-Zeeland levert een unieke ervaring die bekend staat om zijn snelle ketens van bochten, nimmer aflatende ritme, en adembenemende landschappen. We hebben veel tijd gestoken in de voorbereiding om alles zo getrouw mogelijk de reproduceren, zoals de weelderige vegetatie, het bijzondere licht en de unieke uitzichten op de oceaan, maar ook de topografie en oppervlakken van de wegen, die voornamelijk uit grint bestaan. We zijn ervan overtuigd dat spelers net zo veel van de uitdagingen in WRC9 zullen genieten als wij ervan genieten de game te bouwen,

Benoît Gomes, Lead Level Designer bij KT Racing

Voor WRC 9 hebben de gepassioneerde ontwikkelaars van de Franse studio wederom alles op alles gezet om te voldoen aan de hoge verwachtingen van rally-fans, die verlangen naar meer uitdaging en realisme. Met een verbeterde career mode en vele technische verbeteringen, worden spelers in het hart van het nieuwe FIA World Rally Championship-seizoen geworpen met alle content van de jaarkalender en nog veel meer:

  • 3 nieuwe rally’s: Japan, Nieuw-Zeeland, Kenia
  • Meer dan 50 officiële teams uit de WRC, WRC 2, WRC 3 en Junior WRC
  • Meer dan 15 bonuswagens die hun stempel op de geschiedenis van de WRC hebben gezet
  • Exclusieve nieuwe game-modes die binnenkort worden onthuld
Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties