Warhorse Studios, bekend van Kingdom Come Deliverance, komt volgende week met een aankondiging. Zou dit de nieuwe Kingdom Come Deliverance kunnen zijn? Of krijgen we een totaal nieuwe game voorgeschoteld?

Het is inmiddels alweer ruim zes jaar geleden dat Kingdom Come Deliverance uitgebracht is. Onze redacteur van destijds schreef dat de game, ondanks technische problemen, een game is die heel veel te bieden heeft: ‘Je zult moeten nadenken voor je iets doet, hard werken voor je geld en zorgen dat je genoeg saviour schnapps op zak hebt voor het geval je bruut onthoofd wordt. De game ziet er prachtig uit maar eist wel wat van je Xbox. De muziek past perfect en geeft je een voldaan gevoel tijdens het spelen van de game. Als je geduld hebt, interesse in een goed verhaal (met veel cutscenes) en niet altijd als de uitverkorene wilt spelen is Kingdom Come een goede keuze en zou dit zomaar eens een GOTY 2018 titel kunnen worden‘.

Hij was niet de enige die enthousiast was. Sinds de release van de game wordt dan ook al gehoopt op een vervolg. En wie weet, gaan we die ook zien. De studio die verantwoordelijk is voor Kingdom Come Deliverance heeft namelijk onderstaande tweet gepubliceerd op X:

Met bovenstaand persbericht is niet gezegd dat de studio ook daadwerkelijk aan Kingdom Come Deliverance 2 werkt. Die geruchten gaan echter wel rond en die zijn natuurlijk zo gek nog niet. De vraag om een vervolg is groot. Of het er ook daadwerkelijk van gaat komen weten we nu nog niet. Lang hoeven we niet te wachten, want aanstaande 18 april zullen de ontwikkelaars meer onthullen via een stream op hun YouTube-kanaal.

Hoop jij een vervolg van Kingdom Come Deliverance te zien?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties