De hel is losgebroken op planeet Shear. De wereld wordt gedomineerd door de Monsters. In de tussentijd is Cabot’s elite Hunter team bezig geweest met het evacueren van de kolonisten en nu hebben ze hulp nodig. Vier nieuwe Hunters zijn opgeroepen.

Vanaf 31 maart komen deze nieuwe Hunters naar alle platforms toe. Wij stellen ze aan u voor:

Torvald (Assault)

blog_torvald_assault[1]

“I have crossed the depths of space to find you, beast! I am your death!” – Torvald

Torvald heeft nog een appeltje te schillen met de Monsters. Als overlever van een Monster aanval waarbij hij bijna in stukken was gereten, is hij nu herbouwt en half mens en half tank geworden. Hij is terug om wraak te nemen. Naast zijn cyber-implantaten heeft hij Mortar Cannons op zijn rug gemonteerd. Deze mortars zijn dodelijk op afstand. Voor face-to-face combat heeft hij granaten en een Autofire Shotgun.

Crow (Trapper)

blog_crow_trapper[2]

“These things are tough….Wonder how they taste.” –Crow

Crow is een beetje een kluizenaar. Hij leefde teruggetrokken in de ruwe gebieden van Shear zodat hij met rust gelaten kon worden. Totdat de Monsters de boel overhoop gooide. Hij kent de planeet op zijn duimpje en dat maakt hem de perfecte Trapper. Crow en zijn speurdier Batray Gobi gaan de Monsters dome voor dome te lijf. Gobi is de perfecte speurder die er direct op uitvliegt als hij het commando krijgt. Crow heeft een Stasis Gun die twee vuurstanden heeft. Rapid Fire vertraagd het Monster terwijl een Charged Shot het monster op de knieen krijgt. En hij heeft de Kinetic Long Rifle die in Rapid Fire veel schade toebrengt en in Charge Shot stand de armor van het Monster doorboort.

Slim (Medic)

blog_slim_medic[2]

“You got too much health, Goliath! Gimme some!” – Slim

Een lang vergeten strijder uit een lang vergeten oorlog. Slim is geen mens, niet meer. Zijn DNA is genetisch gemanipuleerd wat hem bepaalde medical abilities geeft. Zijn vaardigheden zorgen er niet alleen voor dat het Monster gepakt wordt, het houdt ook zijn mede Hunters in de strijd. De Leech Gun haalt kracht uit het Monster en met die energie vult hij zijn Healing Burst die hij op ruime afstand van zijn teammates kan gebruiken. Slim heeft ook een Healing Drone die over het slagveld heen raast en Hunters helpt met het terugkrijgen van hun Health. De Drone keert direct terug als de Hunter aangevallen wordt. Slim heeft ook nog de Spore Cloud Launcher die voorkomt dat het Monster nog Hunters kan ruiken.

Sunny (Support)

blog_sunny_support[2]

“Yay! We did it! Why didn’t anyone believe me? You guys are such downers.” – Sunny

Sunny kent Abe en Parnell al lang voordat ze naar Shear toekwam. Nu is ze de ace pilot, engineer en een onverbeterlijke optimist in één. Als support beschermt ze haar team met Shield Drones die als een schild dienen voor de Hunters. Sunny’s Jetpack Booster zorgt ervoor dat je team verder en sneller kan vliegen. Ze heeft een Mininuke Grenade Launcher, de meeste krachtige grenade launcher in het spel.

En ben je liever Monster? Niet getreurd, ook daar hebben ze vier nieuwe soorten voor verzonnen. Op 31 maart komt al dit moois uit.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties