Naast de Battlefields en Mortal Kombats komen er deze maand ook wat kleinere games uit. Zo ook vandaag. Woolfe: The Red Hood Diaries kwam namelijk voor de PC uit. Later dit jaar komt de game ook uit op de Xbox One. Hier de release trailer van de game.

Woolfe: The Red Hood Diaries stond bij mijzelf nog niet zo op de radar dus de vraag is: wat voor game is het eigenlijk? The Red Hood Diaries is, zoals de titel al een beetje doet vermoeden, afgeleid van het sprookje “Roodkapje”. In de game zien we echter een milde vorm van Steampunk terug. Zoals op de site van Woolfe duidelijk wordt is de game een 3D-platformer. Naast het oplossen van puzzels ben je soms ook bezig met het bevechten vijanden. In het filmpje hieronder kun je de eerste 30 minuten van de game bekijken.

Worden jullie enthousiast van deze Indie? Ik weet het in ieder geval nog niet helemaal. Er lijken wel wat gave scenes in de game te zitten en ik denk dat het verhaal de echte ster van deze game is. Ik ben door deze trailers wel genoeg geprikkeld om deze game de komende tijd te volgen tot hij op de Xbox One verschijnt.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties