Welcome to ParadiZe komt volgende week uit

Zombiegames. Daar kan je er nooit genoeg van hebben. Toch? Volgende week mag je aan de slag met Welcome to ParadiZe

Ooit gedroomd van een huiszombie? Stel je de mogelijkheden eens voor van een zombie die je verdedigt, barricades voor je bouwt en je helpt tegen zijn soortgenoten te strijden! Probeer de Apocalyps te overleven in de open wereld van ParadiZe, solo of met anderen. Combineer survival, combat en crafting in een multiplayer open world. Word de slimste survivor om de vijandelijke facties te domineren en zorg dat je niet wordt opgegeten – al helemaal niet door Miss Daisy, de eerste zombie-olifant in de geschiedenis van de zombies.

In ParadiZe sta je er nooit alleen voor. Om te beginnen zijn er altijd zombots aanwezig om je te helpen, al leent hun gegrom zich misschien niet zo goed voor het voeren van diepgaande gesprekken. Gelukkig heb je daar vrienden voor, en die gaan vast graag met je op avontuur! Het oude gezegde “hoe meer zielen, hoe meer vreugd” is zeker van toepassing, net als “samen staan we sterk” – rekening houdend met het feit dat de wankele geestelijke gezondheid van de bewoners van ParadiZe een alomtegenwoordig probleem is.

Speel solo of met een team van 2 tot 4 spelers, ongeacht hun vorderingen

ParadiZe heet iedereen welkom. Drie van je vrienden kunnen zich online bij je aansluiten, en hun eigen personages ontwikkelen terwijl ze je helpen bij je missies, zonder dat dit effect heeft op hoe hun eigen verhalen zich ontwikkelen. Je kunt je metgezellen verschillende rollen geven om jullie taken strategisch te verdelen. Laat je vrienden bijvoorbeeld sniperen, lijf-aan-lijf-gevechten leveren, bondgenoten genezen of zombots aansturen. Er zijn vele manieren om samen te werken! Wanneer je lokaal speelt, kun je als paar samenwerken op hetzelfde scherm

Welcome to ParadiZe verschijnt op 29 februari 2024.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties