Warhammer 40,000: Space Marine 2 toont nieuwe gameplay in overzichtstrailer

Focus Entertainment en Saber Interactive hebben een overzichtstrailer van de third-person actiegame Warhammer 40,000: Space Marine 2 onthuld.

Oliver Hollis-Leick, de Creative Director van het spel, neemt je in bovenstaande 6 minuten durende video mee in de verhaal, de multiplayermodi en de voortgangsmechanieken van Space Marine 2.

Honderd jaar na de gebeurtenissen uit Space Marine

In Warhammer 40,000: Space Marine 2 speel je als Luitenant Demetrian Titus, honderd jaar na de gebeurtenissen van het originele spel, om het Imperium te verdedigen tegen de Tyranids. Je kunt solo spelen of in co-op met twee vrienden.

Je kunt je Space Marine personaliseren en kiezen uit zes klassen (Tactical, Assault, Vanguard, Bulwark, Sniper en Heavy) in zowel PvE (“Operations”) als PvP (“Eternal War”) modi. Door Armoury Data en ervaring te gebruiken, kun je klassen upgraden met tot 25 perks en wapens verbeteren voor krachtigere varianten en unieke cosmetica. PvE en PvP hebben gescheiden upgrades.

Ondersteuning na release

Het spel verschijnt op 9 september 2024 de Xbox Series X|S. Vanaf vandaag kunnen er pre-orders geplaatst worden op de Gold en Ultra Editions, waarmee spelers tot 4 dagen eerder toegangs tot het spel krijgen. Na de release op 9 september zullen er gratis updates volgen met nieuwe missies, vijanden en wapens. Extra cosmetics worden toegevoegd via de Season Pass, zonder microtransacties of premium valuta.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties