Ja, het is bekend. The Witcher 3 krijgt een New Game Plus mode en dat is fijn! Hoezo? Dat leg ik je uit.

Naar aanleiding van deze tweet kunnen we er wel op aan dat deze nieuwe mode komt. Wanneer dat is, dat weten we nog niet.


Er is een aantal mensen met de gedachte ‘lekker boeiend, wordt het gewoon moeilijker’…ja en nee. New Game Plus maakt de game moeilijker als je wilt (kan je instellen), maar neemt ook al jouw oude upgrades en items mee naar een nieuwe game. Ben jij dus gespecialiseerd in een vechtstijl in jouw eerste speelsessie, dan kan je daar gewoon mee verder in een nieuwe game. Waarom zou je een nieuwe game starten? Misschien ben je net als ik wel benieuwd hoe het verhaal anders kan lopen. Of misschien kan je niet genoeg krijgen van The Witcher 3 en wil je door gaan, maar dan wel met je huidige vaardigheden. Laten we eerlijk zijn, je kwam in je singleplayer avontuur genoeg dingen tegen waar je nog niet klaar voor was qua level of vaardigheden. Misschien heb je die dingen wel gemist en waren het epische avonturen.

Aan het begin van je New Game Plus sessie krijg je een ‘Clearing Potion’ waardoor je ook al je vaardigheden opnieuw kunt indelen als je wilt. Misschien wil je nu juist wel een andere speelstijl doen voor de variatie. Hiernaast worden ook de items meegenomen, behalve de quest items zoals boeken, brieven en bepaalde Gwent cards, want anders ga je er te makkelijk doorheen. Kortom, vooral met The Witcher 3 is een New Game Plus meer dan welkom en verlengt het avontuur met nog eens tachtig uur! Alsof er niet genoeg games zijn rond deze tijd!

Wat vinden jullie, New Game Plus een mooie toevoeging of vind je het wel weer genoeg Witcher 3 voor de komende paar maanden (tot de nieuwe expansion packs uitkomen).

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments