QUByte Interactive en Commotion Games gaan samenwerken om Recruits naar de Xbox One te brengen via het ID@Xbox programma. Goed nieuws voor alle oldskool top down shooter fans onder ons dus!

Er waren vroeger een paar hele vette top down shooters op de pc, zoals de Commandos serie. De laatste tijd komt dit genre weer een beetje naar boven drijven tussen alle first person en third person shooters. Mede dankzij de aandacht voor indie titels die de laatste paar jaar aan de gang is. Recruits wordt ook op deze manier naar de Xbox One gebracht. De game werd eerder al op Steam Early Access gezet maar verdween enigszins van de radar. Via het ID@Xbox programma wordt het spel gelukkig nieuw leven in geblazen.

recruits

Top down hardcore oorlogje spelen

Damn wat ziet die trailer er vet uit. Tussen neus en lippen door verscheen er bij de Microsoft E3 presentatie al een glimp van deze trailer. Nu we de hele trailer te zien krijgen kan ik maar één ding zeggen: vet! In de game Recruits speel je de commandant van een klein leger. Met dit leger(tje) moet je met het nodige geweld verschillende missies volbrengen. Aan de trailer te zien wordt het een stevig potje knokken met aardig wat gore elementen erin. Vind ik persoonlijk altijd wel fijn, ledematen van de romp van je tegenstanders scheiden. Voertuigen ontbreken gelukkig ook niet in de game, we zien een aantal tanks en helikopters aan het werk. Gelukkig kan je deze als grondtroep zijnde ook fijn aan flarden knallen, hoe meer destructie hoe beter als je het mij vraagt. Een harde releasedate is helaas nog niet bekend gemaakt, zodra er meer informatie over komt houden we jullie zeker op de hoogte.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments