Het is nu ruim vier jaar geleden dat 4A Games Metro Exodus op de Xbox One uit bracht en het begint erop te lijken dat de volgende game in de serie niet al te ver weg is.

Insider Gaming meldt dat de volgende Metro-titel op dit moment in een “volledig speelbare” staat is in afwachting van een mogelijke onthulling in de komende maanden. 4A Games praat al jaren over een Exodus-vervolg, maar een echte aankondiging hebben we nog niet gezien. Toch zeggen bronnen van Insider Gaming dat het vervolg “goed in ontwikkeling” is en van begin tot eind volledig speelbaar is.

Voorlopig is dit slechts een rapport en 4A Games moet zijn aankomende titel nog volledig onthullen. Vorige maand publiceerde het Oekraïense team een ontwikkelaars-update die suggereerde dat het wijzigingen aanbrengt in de volgende Metro vanwege de voortdurende oorlog in Oekraïne, dus er is een goede kans dat de zaken de afgelopen maanden wat zijn opgeschoven. In ieder geval wachten we heel geduldig op het volgende project van 4A Games. De upgrade van het team voor Metro Exodus Xbox Series X|S maakt dat het nog steeds een van de best uitziende games is met volledige ray traced global illumination op 60FPS.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties