We hebben er keihard voor moeten werken en veel moeten nadenken. Het resultaat is er naar, wij zijn super blij met het resultaat. Zo blij dat wij hier een dikke vette alcoholische versnapering op drinken en we onze website dopen met een fles Champagne. Hier even een korte uitleg van hoe onze site nou precies werkt. 

We hebben gekozen voor duidelijkheid. De website is erg visueel, dat wil zeggen dat jullie in een oogopslag moeten kunnen zien wat zich op de site afspeelt. Dit is gedaan door middel van afbeeldingen. Boven aan de website kiest de hoofdredactie uit wat jullie mogelijk interessant vinden. Dit kan ook langer blijven staan. Dit is dus niet het laatste nieuws.  Onder de drie bovenste vlakken komt het laatste nieuws, dit kan dus verschillen met het bovenstaande. Het zijn twee uitgelichte van het laatste nieuws. Onderaan de site kun je een overzicht vinden van al het laatste nieuws. Volgen jullie hem nog?

Indies en Retro een centrale plaats

We hebben gekozen om Indie en Retro een prominente plaats te geven in het midden van onze site. Wij willen de Indies een plek geven om over hun games te vertellen. Je kunt dus veel interviews en andere games op Indie gebied van ons verwachten. Ook zullen wij verslag gaan doen van PC indies. Wij schrijven voor een iets ouder publiek maar natuurlijk zijn alle jonge gasten en gastinnen ook welkom. Vandaar juist voor de iets oudere doelgroep schrijven wij ook stukken over Retro games. We krijgen hier hulp bij, dit zijn zeker niet de minsten. Steven Saunders (Gamekings, Magixx Buttons) Maarten van Zanten ( Retro en Indie lover, tevens Indie dev) en Retro Julian ( Retroplayer.nl)

Techniek

Onze techniek mannen Helmer Zandbergen en Koen Sanders zijn echte techniekfreaks. Ze geven jullie van uit hun hobby de laatste techniekfeiten. Koen houdt zich vooral bezig met alles om het gamen heen. Wat zijn de beste headsets, op welke tv kan je het beste gamen? Welke harde schrijven zijn geschikt voor de Xbox. Helmer is de man die gek is op Microsoft, echt alles wat Microsoft heeft kent hij. Hij schrijft vooral artikelen over nieuwe updates en entertainment apps. Je zult hun artikelen aan de rechterkant van onze website tegenkomen.

Columns & Reviews

XboxNederland.nl is voor en door gamers. Wij zijn geen schrijvers die gamen maar gamers die schrijven. Dit kan je soms ook zien. We proberen zo professioneel mogelijk te zijn maar laten soms ook een steekje vallen. Wij vinden het erg belangrijk om onze mening zo eerlijk mogelijk door te geven. We zullen dingen aan de kaak stellen, maar ook over dingen vertellen die we erg leuk vinden. Wij hopen dat jullie jezelf herkennen in onze columns en reviews. We schrijven vaak columns, reviews en nodigen jullie uit om mee te praten op onze site of op onze social media. De columns vind je rechtsonder op de site.

Icoontjes

Snap je nou niks van dit bovenstaande gelul? Dan kan je nog altijd de icoontjes volgen. Het is allemaal niet zo moeilijk.

 

ico-xbnl-newsMegafoon: Staat voor Nieuws

ico-xbnl-reviewSter: Staat voor Review

ico-xbnl-techTandwiel: Staat voor Techniek-artikelen

ico-xbnl-retroRetro symbool: Retro-artikelen

ico-xbnl-indieIndie symbool: Indie-artikelen

ico-xbnl-columnBalon: Staat voor de columns

ico-xbnlAlgemeen logo: Logo Xboxonenederland.nl

 

We hopen dat wij de komende tijd jullie het nieuws kunnen brengen wat wij denken dat jullie leuk vinden.

  • Meer achtergrond
  • Meer columns
  • Meer interviews
  • Meer techniek
  • Meer indie

 

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties