Vermoord biologische monsters in de Kojima-loze Metal Gear

Metal Gear Solid is een van de grootste franchises in de game geschiedenis en dat komt vooral door het geniale brein van Hideo Kojima. Maar Kojima is weg. Op Gamescom is een nieuwe Metal Gear game aangekondigd. Gaat deze MG het redden zonder de ziel van Kojima?

De nieuwe Metal Gear zal door het leven gaan als Metal Gear Survive. Metal Gear Survive is een game die gericht is op co-op. Met vier spelers ga je in de voor de MG kenmerkende stealthy gameplay de game spelen. In de trailer zien we dat je wordt achtergelaten op een planeet en dat je door middel van samenwerken moet overleven tegenover biologische gevaren.

Metal Gear Survive
Look-a-like zombies vermoorden in Metal Gear

Metal Gear Survive zal zich afspelen na het einde van Metal Gear Solid V: Ground Zeroes. Metal Gear Survive speelt zich echter niet af in dezelfde maar in een alternatieve tijdlijn. Deze alternatieve tijdlijn is ontstaan door onverklaarbare wormholes in de lucht. Dus de game zal in de Metal Gear tijdlijn passen, maar ook weer niet helemaal.

Online lopen de reacties over Metal Gear Survive uiteen . Sommige mensen zeggen dat Konami geen idee heeft hoe een Metal Gear game eruit moet zien zonder Kojima en sommige mensen vergelijken Survive met Left 4 Dead. Toch laat ik mij niet ontmoedigen en ben ik best benieuwd naar Metal Gear Survive. Natuurlijk gaat Konami met Metal Gear Survive een gevaarlijke weg in, maar als gamers moeten wij Konami ook een kans geven. Metal Gear Survive staat gepland voor een release in 2017.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties