De uitgever PUBG Corporation maakt hun jonge studio Striking Distance wereldkundig. Striking Distance werkt aan een verhalende titel in het PUBG universum.

Brendan Green a.k.a. PlayerUnknown kondigde onlangs aan de lead te nemen in de PUBG ontwikkeltak Special Projects. PUBG Corp. wil iets nieuws introduceren binnen het universum van de populaire battle royale game. De titel waar Striking Distance aan werkt lijkt een van die speciale projecten te worden.

Er is eigenlijk nog niks bekend over de titel, maar het feit dat Glen Schofield als CEO eindverantwoordelijk is voor het project stemt in ieder geval positief. Glen heeft naam gemaakt als uitvoerend producent van de gehele Dead Space serie. Daarnaast is hij medeoprichter van Sledgehammer Games, de ontwikkelaar die heeft gewerkt aan verschillende delen in de Call of Duty reeks.

Glen introduceert zichzelf middels een video waarin hij aangeeft uit te kijken om het PUBG universum verkennen. Daarbij krijgt hij veel vrijheid van het moederbedrijf PUBG Corp. Het lijkt er dan ook op dat ze met de nieuwe titel geheel van battle royale afstappen of iets ontwikkelen wat nog weinig lijkt op het speltype dat we kennen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments