Hoogtepunten waren het nieuws dat vanaf vandaag een spannende demo verkrijgbaar is voor het vernieuwde Resident Evil 4, dat de dino’s onderweg zijn voor de lancering van Exoprimal op 14 juli, en dat volgende week een open beta test voor die game begint. Daarnaast werd een in-game commentator voor Street Fighter 6 aangekondigd.

Resident Evil 4-demo vanaf vandaag verkrijgbaar!

Resident Evil 4-producer Yoshiaki Hirabayashi maakte tijdens de presentatie bekend dat vandaag de Resident Evil 4 Chainsaw Demo verschijnt! Spelers kunnen deze demo zo vaak ze willen spelen, om op een geheel nieuwe manier te beleven hoe Leon zijn eerste stappen zet in het mysterieuze Europese dorp. De Chainsaw demo is nu beschikbaar.

Resident Evil 4 verschijnt op 24 maart 2023.

De dino’s komen op 14 juli in Exoprimal in de Game Pass

Vandaag werd bekend dat de strijd tegen de dino’s op 14 juli 2023 losbarst in Exoprimal. De online-action-game is meteen bij de lancering beschikbaar met Xbox Game Pass voor console, pc en Cloud. Tijdens Capcom Spotlight werden ook nieuwe Exosuits, dino’s en de Open Beta-test aangekondigd.

Nieuwe in-game commentator van Street Fighter 6 onthuld

Street Fighter 6 zorgt voor een revolutie in de serie met een gloednieuwe, realtime commentaar-functie. Vandaag maakte Capcom bekend dat de populaire Japanse actrice Hikaru Takahashi is toegevoegd als achtste commentator die bij de lancering beschikbaar is. Het realtime commentaar wordt geleverd door de stemmen van populaire Fighting Game Community (FGC)-commentators en invloedrijke persoonlijkheden. De commentaren sluiten in realtime aan op de gameplay en bieden heldere uitleg over de acties. Er zijn vier experts die play-by-play commentaar leveren:  Jeremy “Vicious” Lopez, Ryutaro “Aru” Noda, Kosuke Hiraiwa en Steve “TastySteve” Scott. Daarnaast zijn er vier Color Commentators: Hikaru Takahashi, Thea Trinidad, H.E. Demon Kakka en James “jchensor” Chen. Er zijn ondertitels in 13 talen beschikbaar voor het realtime commentaar.
 
Vandaag werd ook Rally Support aangekondigd, wat inhoudt dat commentators deelnemers aanmoedigen om de opwinding op te voeren naarmate de strijd vordert!
 
Spelers van over de hele wereld kunnen vanaf 2 juni 2023 aan de slag.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties