Van Helsing keert terug op de Xbox One

Van Helsing II is al twee jaar uit op de pc. De game werd gereleased in de mooie meimaand van 2014. Nu heeft NeoCore Games aangekondigd dat de Xbox One versie van ‘The Incredible Adventures of Van Helsing II’ op 1 juli uit komt.

The Incredible Adventures of Van Helsing II is een Steampunk Action RPG en de pc-versie van de game werd redelijk goed ontvangen. De game heeft een Metacritic score van 77, wat absoluut niet slecht is. Het is dus alleen maar mooi dat Xbox One gamers deze game binnenkort ook kunnen spelen. Toch blijft de vraag: wat kan jij verwachten bij deze game? Gelukkig hebben wij een lijstje voor je!

Van Helsing II

  • Je kan kiezen tussen drie speelbare classes. Je kan kiezen voor de klassieke hunter, de magic-wielding Thaumaturge of de geheimzinnige Mechanic. Ieder heeft zijn eigen voordelen, zo kan de hunter schieten, heeft Thaumaturge magische krachten en de geheimzinnige mechanic is de meester van dodelijk apparaten.
  • De Hunter’s Lair keert terug in de game als je perfecte hideout om loot te droppen, handel te drijven met NPC’s, te teleporteren tussen locaties, je alchemie lab te gebruiken en om nieuwe quests te accepteren.
  • In Van Helsing II krijg je de mogelijkheid om je basis te verdedigen in een Mini Tower Defense game. Als er golven van vijanden The Lair aanvallen, kan je op bepaalde plekken vallen neerzetten en kan je upgrades uitvoeren op die vallen of je verdediging om The Lair veilig te houden.
  • Als leider van the Borgovian Resistance zal je ook het micromanagement voeren over de geallieerde troepen, over hun uitrusting en het vinden van loot zodat jij en je troepen krachtiger worden. Dus meer controle voor jou in de game wereld!

Van Helsing II

  • Daarnaast krijg je een unieke compagnon, Lady Katrina. Katrina is een spook met een pittig verstand en zij zal Van Helsing helpen met haar eigen talenten, gedrag en haar twee skill trees.
  • Naast het smeden en betoveren van items, kan je ook artifacts uit elkaar halen, zodat daaruit magische fragmenten voortkomen. Van die fragmenten kan je magische runes maken, die je weer op hun beurt op nieuwe items kan zetten. Hierdoor veranderd een normaal item en een nieuw en sterk artefact.
  • Je kan de Chimera oproepen voor jouw gevechten. The Chimera is een onnatuurlijk monster vanuit The Ink. Je kan hem dus gebruiken voor je gevechten of je kan hem op pad sturen in The Ink, zodat hij naar schatten voor jou kan zoeken.
  • Je kan The Lair decoreren met trofeeën die weer wijzigingen brengen in de game wereld. Zoals meer power voor je spreuken of dat Katrina veel sterker en dodelijk wordt.
  • Daarnaast kan je gebruik maken van de multiplayer. Kijk wie het beste is van je vrienden in de PVP mode (maximaal 8 spelers). Daarnaast kan je ook de story mode spelen in co-op mode met een maximum van 4 spelers. Dus je zal nooit alleen hoeven te spelen.

The Incredible Adventures of Van Helsing II lijkt weer een leuke titel te worden voor de Xbox One en NeoCore games heeft er weer alles aan gedaan om de game vol te stoppen met features. De vraag blijft alleen, ga jij hem halen?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments