Ubisoft heeft aangegeven volgende week op de GDC op verschillende momenten met “The Division” naar voren te treden. Op 2 maart zal de lead level designer een stukje van de game laten zien. Op 6 maart is het de beurt aan de technical director om ons weg te blazen.

De laatste maanden zijn er al veel geruchten rond The Division de wereld in geholpen. Zo zat het nieuws van de GDC er al een tijdje aan te komen en kwam laatst ook zelfs het gerucht dat de eerste Alpha van de game op de Xbox One speelbaar zou gaan worden. Zo hebben opmerkzame bezoekers van Reddit de source code van de website van The Division doorzocht en deze ‘paginalink‘ gevonden. Dit is bijna een bevestiging van eerdere geruchten dat er medio maart een open beta zou komen van de game.

the division

Ubisoft heeft afgelopen jaar natuurlijk niet erg veel vrienden gemaakt. Watch Dogs was in de ogen van de consument een blunder en Assassin’s Creed stelde op sommige vlakken teleur. De fans van Ubisoft willen heel graag dat games zoals de komende Assassin’s Creed, the Division en The Siege iedereen gaan wegblazen, maar men durft niet meer in de hype mee te gaan. Zelf ben ik ook wat achterdochtig naar Ubisoft geworden. Natuurlijk zal de voorgekauwde trailer van volgende week echt ongelooflijk zijn en zal je bijna gaan schreeuwen van enthousiasme, maar ik weet zeker dat er bij de meeste mensen een stemmetje in het achterhoofd te horen zal zijn. Je denkt dan terug aan games zoals Watch Dogs en zou er dan cynisch van worden.

Aan de andere kant moeten we Ubisoft ook weer een kans geven, ze hebben die verwachtingen niet alleen met loze trailertjes gecreëerd.  Ubisoft is een fantastische studio die naar mijn mening nog steeds de tools en de mensen bezit om een game te maken die de GOTY-award verdient.

The_Division_Gamescom_003-buffed

Volgens de Facebook-pagina van The Division staat de game nog steeds voor dit jaar geplant. Eerlijk gezegd hoeft The Division van mij helemaal niet dit jaar uit te komen. Werk er maar nog een jaartje extra aan Ubisoft, dan leveren jullie een fantastische game af en verdienen jullie het vertrouwen van jullie fans weer terug.

Volgende week is de GDC en dat betekent dat je hier op Xbox Nederland moet zijn. Wij zullen jou als eerste het nieuws omtrent dit event geven, dus blijf ons goed in de gaten houden.

Heb je vragen of wil je iets kwijt over The Division? Aarzel niet en reageer meteen hieronder in de comments!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties