EA’s nieuwste gameproject Unravel is nu als trial beschikbaar op EA Access. Iedereen die lid is van EA Access op de Xbox One kan nu alvast proeven of het hun cup of tea is.

Herinner je je de onthullingstrailer nog van de E3? De timide Martin Sahlin die zijn game kwam presenteren bij het grote EA E3 evenement. Bijna zagen we de tranen in zijn ogen springen toen hij vol passie over zijn kindje aan het praten was. Met het poppetje Yarni in zijn hand, de ster van de game, vertelde hij wat Unravel is en hoe het tot stand is gekomen. Nu is mijn gevoel vrij dood door het overmatige 4Chan browsen, dus veel deed het mij niet maar het was we leuk om te zien. Iemand die passie voor zijn werk heeft en het vol overgave presenteert is mooi.

Trail van 10 uur

Alle EA Access leden kunnen de trial nu downloaden op de Xbox One. De trial versie duurt 10 uur en bevat de eerste twee levels van de game. Over deze twee levels zou je ongeveer twee uur doen, dus je kunt de game lekker 5 keer uitspelen als je dat wilt. Een mooie sneak peak dus voor iedereen die interesse heeft in Unravel. De game komt over een paar dagen, op 9 februari, al uit. Dus twijfel je over de game, pak dan even snel de trial mee voordat je beslist. Overigens is de trial niet alleen voor EA Access leden beschikbaar maar op de pc ook voor Origin Access leden.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments