Voor de grote fans is het altijd weer uitkijken naar de nieuwe figurines en andere collectibles van Assassin’s Creed. Vandaag werden de Origins collectibles onthuld.

De figurines van Aya en de Hidden Blade verrijken de eerder aangekondigde figurines van Bayek en de Apple of Eden. Fans pre-orderen de nieuwe figurines nu al of schaffen deze vanaf 27 oktober 2017 aan via de Ubisoft Store.

  • Bayek – De figurine toont Bayek en zijn adelaar Senu op jacht naar hun volgende prooi. De Bayek figurine komt met een schild en wapens, inclusief pijl en boog, een zwaard en de Hidden Blade. Bayek is een beschermer van Egypte wiens verhaal leidt tot de oprichting van het broederschap van Assassins.
  • Aya – De figurine toont Aya uitgerust met twee zwaarden in een vechthouding. Aya is een oorspronkelijke bewoner van Alexandria en heeft zowel Egyptische als Griekse voorouders. Tijdens haar jeugd is ze naar Siwa verhuisd, waar ze Bayek heeft ontmoet. Aya heeft Bayeks idealen omarmd toen ze met hem trouwde ondanks het feit dat ze zelf geen Medjay is. De figurine kan gecombineerd worden met die van Bayek om zo een uniek Assassin’s Creed Origins diorama te vormen.
  • De Apple of Eden – De officiële replica van dit relikwie uit Assassin’s Creed Origins is uitgerust met LED-verlichting zodat deze licht geeft van binnenuit. Apples of Eden zijn krachtige kunstvoorwerpen ontworpen door een aloude beschaving om de onderdanigheid van de mensheid te behouden, met potentieel de controle over de gedachten, emoties en gedrag van een onderdaan.
  • De Hidden Blade – Dit geheime wapen kan gedragen worden als Bayek of tentoongesteld worden als een collector’s item. De hidden blade is een gelimiteerde en genummerde figurine met een certificaat van echtheid: slechts 9.999 exemplaren zijn beschikbaar.
Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments