Onze geliefde koning van de awkward persconferenties is niet meer.

Nadat we hoorden dat Microsoft niet op de E3 beursvloer aanwezig zal zijn en Sony en Nintendo er sowieso al niet zijn, is Ubisoft de volgende die aangeeft dat ze er niet zullen zijn. Ubisoft geeft aan te komen met een eigen Ubisoft Forwarde Live event op 12 juni, alsnog wel in Los Angeles.

Met nog maar 3 maanden te gaan, is er eigenlijk bijna geen enkel bekend gezicht nog te bekennen op de E3 en dat baart ons een beetje zorgen wat betreft de bezetting van de beursvloer en wat er dan überhaupt te beleven valt, fysiek en digitaal.

Het is hiermee ook het einde van een tijdperk want de persconferenties van Ubisoft waren altijd legendarisch tenenkrommend en awkward op de E3. De aankondiging van toptitels gingen meestal gepaard met een presentatie waarvan niemand wist wat ze er van moesten vinden. Artiesten zijn uit de kast getrokken, complete dansgroepen op het podium en super gescripte co-op ervaringen werden getoond en altijd het laatste woordje van Yves. Wellicht kunnen we nog blijven lachen om de digitale events die ze gaan hosten met onze grote vriend Yves Guillemot.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments