Ubisoft Bordeaux mogelijk al bezig met de volgende Assassin’s Creed

Bij Ubisoft Bordeaux wordt hard gewerkt. Assassin’s Creed Mirage is nog geen maand uit of men is wellicht al bezig met het volgende deel. Hoe dat zit? Dat lees je hier!

Ubisoft Bordeux heeft namelijk een nieuwe Lead Writer gevonden in Rik Godwin. Deze liet afgelopen week via X weten dat hij zijn eerste werkweek er op had zitten bij de Franse studio. Daarnaast gaf hij aan verantwoordelijk te worden voor Assassin’s Creed. Ubisoft Bordeaux werd in 2015 geopend en was verantwoordelijk voor de ontwikkeling van Assassin’s Creed: Mirage. Daarnaast was het ontwikkelteam hier bezig met het langverwachte Beyond Good and Evil 2. Een game waar we helaas al tijden niks meer van hebben gehoord. Daarnaast bood de studio ondersteuning voor games als Assassin’s Creed: Valhalla, Riders Republic en Rainbow Six Siege. Het lijkt er echter op dat alle aandacht nu alleen op Assassin’s Creed komt te liggen.

Dat Ubisoft nog lang niet klaar is met Assassin’s Creed, dat was al bekend. Dit bleek eerder dit jaar al uit de showcase van Ubisoft Forward. Zo is men bezig met Codename Jade, een mobile game die de franchise meeneemt naar het eeuwenoude China. Daarnaast wordt er ook nog gewerkt aan Assassin’s Creed Infinity. Dit moet een soort thuisbasis voor Assassin’s Creed worden waarin de games uit de franchise beschikbaar zijn. Met de bekendmaking van Ubisoft’s nieuwe Lead Writer komt er mogelijk dus nog een game bij. Er is dus genoeg om naar uit te kijken voor de fans!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties