De komende Star Wars game moet veel goed gaan maken voor EA. Alle andere projecten zijn immers gesneuveld. Dus deze moet het wel gaan maken.

Wat dat betreft is er goed nieuws want er werkt niet zomaar iemand aan de game. Schrijver Chris Avellone heeft namelijk via LinkedIn laten weten dat hij aan het schrijven is voor deze game.

Ook via Twitter bevestigde hij dit gerucht. Als we naar zijn LinkedIn kijken is hij nu al 11 maanden met de game bezig. Het verhaal en de characters in de game en de cinematic scripts, dat neemt hij allemaal onder handen.

Hij meldt dat: “Jedi eigenlijk een soort ruimte-monniken zijn die telekinese, mind control en soms wat lasersword geweld laten zien om zo hun normen en waarden aan het heelal op te dringen”.

Voor diegene die nu denken, maar wie is die Avellone dan precies? Hij heeft een behoorlijke track record. We noemen Baldur’s Gate: Dark Alliance, Planescape: Torment, Prey, Pillars of Eternity, Prey, twee Fallout titels en een eerdere Star Wars game. Nu is hij ook druk bezig met Dying Light 2. Hij heeft ook aan een aantal Star Wars comics gewerkt zoals Star Wars Tales en Star Wars: Clone Wars Adventures. Geen onbekende met het verhaal dus.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments