Zo nu en dan kom je een game tegen die nog niet bij iedereen op de radar is verschenen maar er wel veelbelovend uitziet. Tokyo 42 is er zo’n eentje.

Developer Mode 7, makers van de Frozen Synapse games, heeft deze game aangekondigd. Volgens Mode 7 is deze game de ultieme mix tussen Grand Theft Auto 1 en Syndicate. Ja, die oude tactische strategy game van weleer. De game speelt in een isometrisch perspectief maar biedt een open wereld zoals we die al kennen uit de GTA series.

maxresdefault
Tokyo 42 heeft veel weg van de klassieker Syndicate

De game speelt zich af in een verre toekomstige versie van Tokyo waarin spelers te maken krijgen met een mysterie die je moet zien te ontrafelen. Gebruik makend van allerhande tools waaronder katten… (wut?) Het is nog niet bekend op welk platform de game uitkomt. Mocht de game naar de Xbox One komen dan ga ik hem zeker checken. Het enige wat wel bekend is gemaakt is dat Tokyo 42 in 2017 zal uitkomen. Dat wordt dus een jaartje wachten en hopen dat dat het waard is. Syndicate heb ik in den tijde helemaal grijs gespeeld vanwege de stijl en de tactische gameplay. De soms moeilijke stukken brachten mij heel wat uitdagingen. Ik hoop dat Tokyo 42 dit ook zal bieden.

tokyo_42.0.0
De open wereld van Tokyo 42

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments