Vince Zampalla, de legende die ooit als geestelijk vader met Jason West de Call of Duty Moden Warfare serie op poten zette, en na een echte ‘Modern Warfare’ met werkgever Activision zijn eigen studio opgezet heeft, viert feest. De eerste game die hij met zijn studio Respawn Entertainment uit bracht heeft namelijk de fantastische mijlpaal van 10 miljoen bereikt. Ik heb natuurlijk over *standby for* Titanfall!

Iedereen kent Titanfall wel, de game die vriend en vijand in 2014 wist te verrassen met frisse, nieuwe gameplay waarin jij als speler de mogelijkheid kreeg om in gigantische Titans te klimmen en dood en verderf te zaaien.

naamloosMooi die mijlpaal! Maarre, van wat? 10 miljoen exemplaren die verkocht zijn! Hatseflats, alsof het niks is. Een bijzonder knappe prestatie als je bekijkt dat de game alleen op de pc, Xbox 360 en de Xbox One uit is gekomen. Neem daar nog bij dat men de game een aantal maanden terug ook nog eens gratis aanbood via EA Access en je weet gewoon dat deze bazen het weer hebben geflikt. Op het kantoor van Respawn werd er flink op los getoast. Proost, helden!

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties