Tiny Tina’s Wonderlands nu verkrijgbaar!

De launch trailer toont een hoop spektakel!

De nieuwe fantasy looter-shooter van Gearbox Entertainment is vanaf vandaag op je Xbox te spelen. In de Launch Trailer kun je alvast een eerste indruk krijgen! Ga jij de game spelen?

Afgelopen week heb je al uitgebreid kunnen lezen wat je van Tiny Tina’s Wonderlands mag verwachten. In ons overview artikel van Tiny Tina’s Wonderlands hebben wij jou over het verhaal, de verschillende classes en de gameplay, bijgepraat. Vandaag is het dan eindelijk zover! Je kunt met deze Borderlands spin-off aan de slag. Mocht je nog twijfelen dan kan bovenstaande launch trailer je wellicht overtuigen. Uiteraard kun je ook op de enige echte XBNL-review wachten. Deze zal in de loop van volgende week online komen te staan. Je kunt onze review hier vinden.

Zoek je iemand om Tiny Tina’s Wonderlands samen mee te spelen? Check de XBNL-Discord!

Tiny Tina’s Wonderlands lijkt bij uitstek een game om samen met anderen te spelen. Mocht je nog gamers zoeken om deze nieuwe titel van Gearbox mee te gaan spelen, kom dan zeker eens in onze Discord langs. De XBNL-Discord telt inmiddels +500 actieve leden en iedere avond worden er wel groepjes gevormd om samen games mee te spelen. Je kunt via deze link lid worden.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments