Tijdelijk event The Grand Larceny gestart in Rainbow Six Siege

Rainbow Six Siege maakt zo nu en dan bijzondere uitstapjes. Het Wilde Westen is al langsgekomen en we hebben al een keer als speelgoedsoldaatjes mogen schieten en nu kan je in de game terug naar het Londen van de jaren ’20. Gewapend met shotguns moet je een overval plegen.

The Grand Larceny, een tijdelijk in-game event in Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, is nu gratis speelbaar en introduceert een gloednieuwe gamemodus en exclusieve items voor meerdere Operators.

The Grand Larceny introduceert een geheel nieuwe 5v5 gamemodus in een unieke versie van de Hereford map, geheel in de stijl van de Britse jaren ’20. In deze gamemodus moeten de verdedigers koste wat het kost de kluizen beschermen die verspreid liggen over de map. De aanvallers moeten daarentegen een bepaald aantal kluizen openen om de overwinning veilig te stellen. Het team dat alle tegenstanders uitschakelt, wint eveneens de ronde. Er is bovendien geen preparatiefase en er is geen tijd voor de aanvallers om de map met drones te verkennen. Iedere Operator beschikt enkel over een shotgun. Het merendeel van de bekende Operators is speelbaar in deze tijdelijke gamemodus.

The Grand Larceny introduceert tevens 31 exclusieve items voor Operators Amaru, Fuze, Gridlock, Hibana, Maverick, Echo, Maestro, Kaid, Wamai en Warden. Spelers krijgen een voorproefje van deze klassieke items door de desbetreffende Operator te spelen in de tijdelijke gamemodus. The Grand Larceny packs zijn te verdienen door speciale Event Challenges te voltooien en zijn verkrijgbaar voor 300 R6 Credits of 12.500 Renown per stuk. The Grand Larceny eindigt op 19 mei.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments