Het gonst al dagen op het internet. Wanneer komt die code nu precies?

Update: The Division Beta is niet alleen voor mensen die een pre-order hebben geplaatst. Ook Xbox Live Rewards leden kunnen met de beta aan de gang, zo staat op de Xbox Live Rewards pagina onder MyMissions.

division beta voor xbox live rewards members

Email link werkt niet?

Heb je een mail ontvangen met een “Nu downloaden” knop, maar werkt deze knop niet en zit er ook geen code bij? Geen paniek, Microsoft erkent het probleem en stuurt vandaag nog nieuwe emails met de code.

microsoft will send out new codes

Je zou intussen ook nog onderstaande methode kunnen proberen, werkt dit niet? Dan is het wachten op de nieuwe email.

Oud bericht: Voor iedereen die zich heeft ingeschreven voor de beta of al eerder aan de alpha hebben deelgenomen, is het de afgelopen dagen wachten op de verlossende code geweest. Voor sommigen rolt deze nu in de mail maar heb je de mail nog niet gezien en wil je toch weten of er al een code voor je beschikbaar is, dan kan je dit checken op je Uplay account. Ga simpelweg even naar deze link en check de code die daar staat.

thedivisionbeta

Met die code kan je op de Xbox.com pagina de beta aanschaffen en hem downloaden naar de Xbox One. De file is zo’n 26 GB groot en vanaf donderdag zal hij te spelen en testen zijn. Je mag over de beta ook naar hartenlust berichten en video’s delen wat er is geen NDA (Non-Disclosure Agreement) op van toepassing. Vanaf de 28e, om precies te zijn vanaf 10 uur ’s morgens, mogen One-bezitters al op weg.

Ga jij hem spelen en testen? Wij zeker wel.

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Gijs K
Gijs K
8 jaren geleden

Heb er zin in! Was al ruim tevreden over de Alpha.