The Division 2 Warlords of New York nu verkrijgbaar

Wij zijn al druk bezig in The Big Apple. Een review van deze uitbreiding komt er deze week ook aan. We hebben het over Tom Clancy’s The Division 2 Warlords of New York, een verhaalgedreven uitbreiding voor The Division 2, welke nu digitaal verkrijgbaar is.

Spelers die Tom Clancy’s The Division 2 reeds bezitten, schaffen Warlords of New York, los aan. Nieuwe Division Agents hebben de mogelijkheid om The Division 2 Warlords of New York Edition aan te schaffen, waardoor ze meteen over de game én uitbreiding beschikken. Tot slot bevat de Ultimate Edition de game, de uitbreiding én de content van de Year 1 Pass, Classified Assignments en specializaties. Elk van deze edities bevat een level 30 boost die gamers kunnen activeren om direct in de uitbreiding te stappen.

Een nieuw hoofdstuk, een nieuwe map: Lower Manhattan

In de nieuwe uitbreiding Warlords of New York, die zich acht maanden na de gebeurtenissen uit The Division afspeelt, gaan spelers de ultieme klopjacht aan op Aaron Keener, een voormalige Division Agent die rogue is gegaan. Keener vormt samen met zijn netwerk van Rogue Agents een grote bedreiging voor de snelgroeiende wedergeboorte van de beschaving. Om Keener op te sporen, moeten spelers de onbevreesde open wereld van Lower Manhattan verkennen, een voormalige Dark Zone die werd getroffen door een verwoestende orkaan.  Ontdek vier nieuwe zones, elk met iconische locaties: Two Bridges, Chinatown, Battery Pack en Wall Street. Om bij Keener te komen, moeten spelers al zijn Rogue Agents uitschakelen. Elke Rogue Agent heeft zijn of haar eigen unieke verhaallijn en vaardigheid, die spelers ontgrendelen door ze uit te schakelen.

De introductie van Seizoenen en terugkeer van Global Events

The Division 2 Warlords of New York introduceert Seizoenen. Een evenement van drie maanden, geïntroduceerd als een eigen verhaalgedreven minicampagne met een nieuw hoofddoel en aansluitend netwerk. Elk Seizoen biedt nieuwe gameplayervaringen met andere verhalen en unieke beloningen. Het eerste Seizoen start 10 maart. Naast de ‘Seasonal Manhunt’ bieden Seizoenen ook nieuwe activiteiten, zoals competities. Competities zijn uitdagingen om speciale beloningen vrij te spelen. Ook keren ‘Global Events’ terug. Deze evenementen zijn slechts een beperkte tijd beschikbaar en belonen spelers voor het voltooien van specifieke opdrachten. Tijdens elk Seizoen verhogen spelers hun Seizoensniveau om extra beloningen vrij te spelen. Voor meer beloningen is er de Season Pass. De eerste Season Pass is voor iedereen gratis.

Aangepaste RPG-elementen, betere loot en vernieuwde Dark Zones

Op basis van feedback van de community zijn er meerdere gameplayverbeteringen doorgevoerd. Title Update 8 is gratis beschikbaar voor spelers van zowel The Division 2 als The Division 2 Warlords of New York. De update bevat volledig aangepaste RPG-elementen, waardoor spelers hun items beter kunnen zien en beheren. De user interface wordt geüpdatet om altijd de statistieken van een wapen of uitrusting te zien. Daarnaast wordt de leesbaarheid verbeterd en wordt er een gestroomlijnd systeem voor uitrusting geïntroduceerd.

De Dark Zones zijn ook van een update voorzien. De focus ligt op het belonen van de interactie tussen spelers. De krachtigste loot is uitsluitend in de Dark Zones te vinden. Deze loot is geïnfecteerd en moet dus eerst uit de Dark Zone geloodst worden, wat extra risico’s met zich meebrengt.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments