Episode I – D.C. Outskirts: Expeditions, de nieuwe contentupdate voor Tom Clancy’s The Division 2, is vanaf 23 juli beschikbaar voor iedereen die de Year 1 Pass bezit. Alle andere spelers gaan vanaf 30 juli met deze content aan de slag.

In Episode 1 – D.C. Outskirts: Expeditions, de eerste episode van het gratis Year 1 contentplan, gaat het verhaal verder na het laatste baasgevecht in Tidal Basin en gaan spelers de strijd aan buiten de straten van Washington D.C. Deze episode neemt spelers mee naar de omliggende gebieden van Washington D.C. waar ze in twee nieuwe hoofdmissies en een gloednieuwe game-ervaring een verloren konvooi moeten opsporen en zich onderweg tegen onverwachte dreigingen moeten beschermen.

Episode I – D.C. Outskirts: Expeditions bevat:

Camp White Oak: Division Agents voeren een geplande aanval uit op het presidentiële grondgebied om de verraderlijke President Andrew Ellis te berechten.

Manning National Zoo: Emeline Shaw, leider van de Outcasts, vluchtte weg na haar nederlaag in D.C. en verblijft nu in de dierentuin om weer op krachten te komen. De Agents zijn op jacht om Shaw te elimineren en de wedergeboorte van de Outcasts in de kiem te smoren.

Expeditions

In deze nieuwe ervaring betreden spelers Kenly College, waar het contact met een militair konvooi vol vitale voorraden verloren is gegaan. Wanneer ze een laatste uitzending ontvangen, vormen ze een expeditie om de overlevende leden terug te vinden. Expedities worden opgesplitst in drie verschillende missies die spelers kunnen voltooien. Elke missie heeft een specifiek thema en sfeer, die van week tot week wordt uitgebracht. De voltooiing van alle drie de vleugels geeft toegang tot een exclusieve schatkamer vol met beloningen.

  • NIEUWE WAPENS EN UITRUSTING
    • 1 exotisch wapen: Diamondback Rifle
    • 1 exotische uitrusting: BTSU Datagloves
    • 2 wapens: Stoner LMG en Carbine 7

Agents voeren twee nieuwe geclassificeerde opdrachten uit in het Central Aquarium van Washington en de NSA Site B13 (exclusief voor spelers met de Year 1 Pass).

Naast de nieuwe content brengt Episode 1 ook updates met zich mee op basis van feedback van spelers:

Nieuwe Discovery moeilijkheidsgraad voor de ‘Operation Dark Hours’ Raid

De nieuwe Discovery moeilijkheidsgraad, in combinatie met de bijbehorende matchmakingoptie, stelt meer spelers in staat om The Division 2 in zijn geheel te ervaren. Terwijl de Exotic Loot exclusief blijft voor de normale moeilijkheidsgraad, rekenen Agents die de raid op de Discovery moeilijkheidsgraad voltooien op meerdere geweldige beloningen.

Crafting-verbeteringen

Spelers kunnen nu hun uitrusting upgraden tot Gear Score 500 en blauwdrukken delen tussen personages (beschikbaar na het behalen van World Tier 1). Bovendien kunnen vervaardigde wapens nu opnieuw gekalibreerd worden.

Balanceren van wapens en buffen van vaardigheden

Bij de volgende titelupdate worden wapens gebalanceerd en vaardigheden gebuffed, als onderdeel van de updates die voortkomen uit feedback van de community.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties