Avengers….assemble! Maar dan in een game van Square Enix die deze E3 wordt onthuld tijdens de persconferentie.

Alle Marvel fans hebben te maken met een grote leegte na The Avengers: Endgame (waaronder ikzelf). Natuurlijk krijgen we nog Spider-Man en allerlei vervolgen, maar het gouden tijdperk van The Avengers lijkt voor nu eventjes voorbij. Gelukkig zijn er ook nog games in de maak over de Avengers. Jaren geleden kregen we deze teaser te zien.

De reden waarom we nu zeker weten dat The Avengers Project ook te zien is op de E3, is door onderstaande tweet.

De geruchten tot nu toe

Nu we toch lekker bezig zijn met de game zal ik ook nog even alle ‘lekken’ en geruchten op een rijtje zetten. Eerst was het gerucht dat de game werd getoond op de E3, maar dat is inmiddels geen gerucht meer. Je hoeft volgens de geruchten geen uitgebreide trailer te verwachten en zelfs geen release datum, maar er is wel iets te zien.

The Avengers game is een strakkere, meer volwassen verhaal gedreven game met non-lineaire elementen waar de speler de uitkomst bepaalt (oh jee, alweer een game die dit poogt te doen). De Avengers Tower is de main hub waar je de missies kan selecteren, inclusief zij-missies. Je kan hier ook upgrades kiezen en levels omhoog gaan.

De game heeft 6 speelbare personages waaronder Iron Man, Black Widow, Hulk, Captain America en Hawkeye. Je kunt hier niet mee switchen gaandeweg. Je krijgt een personage aangewezen per hoofdstuk zodat de gameplay met het verhaal in balans blijft. Ik kan mij ook voorstellen dat je geen missie van Black Widow gaat doen als The Hulk. Het lijkt wat dat betreft een beetje op GTA met de speelbare personages. Ieder een eigen kracht en stijl van missies.

In de Avengers Tower kan je praten met andere teamleden, maar heel oppervlakkig zonder dialoogopties. De grafische stijl is vergelijkbaar met Insomniac’s Spider-Man op de PS4 (wat op zich een goed teken is)

Elk personage heeft een eigen skill tree en de upgrades hebben effect op de vaardigheden en zelfs het uiterlijk (dat zou heel nice zijn, allerlei outfits die uit de strips komen).

Dus, dat waren de geruchten. Ik kan niet wachten! Laten we hopen op meer bevestiging en nieuwe info op de E3!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments