Na de succesvolle Telltale-titels ‘The Walking Dead’ en ‘The Wolf Among Us’ hebben de makers zich op een volgend project gestort. Voortbordurend op het omzetten van succesvolle TV series c.q. boeken naar een boeiende game, hebben zij nu de serie “Game of Thrones’ uitgekozen om deze speelbaar te maken op console en pc. Over niet al te lange tijd zal de eerste aflevering van een ongetwijfeld langere reeks uitkomen, genaamd ‘Iron from Ice’ .

Telltale Games heeft een aantal van de acteurs van de HBO TV serie gestrikt zodat we hun bekende beeltenis en stemmen in de game zullen zien en horen. Dit zijn o.a.:

  • Cersei Lannister (Lena Headey)
  • Tyrion Lannister (Peter Dinklage)
  • Margaery Tyrell (Natalie Dormer)
  • Ramsay Snow (Iwan Rheon)

Het verhaal zal plaatsvinden vlak na de gebeurtenissen van seizoen 3 van de tv serie en zal eindigen in seizoen 5.

Tevens meldtTelltale dat er naast de bekende acteurs, ook exclusief voor de game nieuwe personages ten tonele zullen verschijnen, o.a. Gared Tuttle die de schildknaap van Lord Forrester is. Telltale heeft hem beschreven als een man die “klaar is om ook een krijger te worden”.

De game speel je met 5 van die nieuwe karakters. Allen zijn lid of hebben te maken met de familie Forrester. Dit zullen geen bekende TV personages zijn, maar familieleden of personeel in dienst van de familie. De reden dat Telltale heeft gekozen voor het spelen met meerdere personen is omdat zij daarmee een extra laag in de game willen aanbrengen. Elk persoon heeft weer invloed op de rest van de familie Forrester en op het verloop van het verhaal. Zo speel je echt het spel der tronen…the Game of Thrones.

Measter Ortengryn

Wanneer de eerste aflevering uitkomt is nog niet bekend, maar wij nemen aan dat dit zeer binnenkort is, iets om reikhalzend naar uit te kijken. Hij komt onder andere uit voor de Xbox 360 en Xbox One.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties