Behalve alle nieuwtjes vanaf de Gamescom is er natuurlijk ook nog ander nieuws. De eerste aflevering van Telltale’s The Walking Dead seizoen 4 is inmiddels te spelen en voorheen was het altijd maar afwachten wanneer de volgende episode zou verschijnen. Voor dit seizoen werkt het iets anders.

Hoe waardeloos is het dat je lekker in een seizoen zit, maar niet verder kunt omdat de volgende episode nog niet klaar is? Nog waardelozer is het dat het niet eens bekend is wanneer die episode dan ook maar uit moet komen. Met de vorige seizoenen kon er wel 3 maanden per episode tussen zitten en zelfs dan waren de data nog variabel. Dat is gewoon kut. Telltale is daar ook achtergekomen en doet het met seizoen 4 dan ook anders. Alle releasedata voor de resterende episodes zijn bekend gemaakt.

Wat opvalt is dat er pak hem beet 6 weken tussen elke episode zit en geen 3 maanden. Persoonlijk wacht ik nog steeds liever totdat het volledige seizoen beschikbaar is en ik ineens door kan gaan, maar ik kan me voorstellen dat er mensen zijn die na de cliffhanger van een episode direct door willen.

Wie van jullie heeft de eerste episode al uit?

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
View all comments
Hans
Hans
4 jaren geleden

1e deel van de week uitgespeeld en wat was het weer geweldig, kijk nu al uit naar de overige delen.