Drie nieuwe seizoenen van iconische Telltale Games aangekondigd

Zoveel seizoenen van zo veel toffe games! Wat is dit? Netflix?

Telltale Games kondigt niet even één nieuw seizoen aan, nee, ze gooien er gelijk drie op het internet middels hun Summer Update! En het zijn geen kleine games ook, want twee van deze titels hebben Telltale Games behoorlijk op de kaart gezet.

Het heeft even geduurd, maar eindelijk is The Wolf Among Us 2 aangekondigd! Na drie jaar komt seizoen 2! Het duurt nog wel even, want de game komt pas in 2018. In de video hierboven vertellen producers en stemacteurs wat ze van seizoen 1 vinden en wat ze van seizoen 2 verwachten. Ik heb genoten van het eerste seizoen en kijk dan ook halsreikend uit naar het tweede seizoen!

I’m Batman!

Maar wacht, er is meer! Mijn collega Renco schreef er al over, dat deze game gelekt zou zijn. Maar het is nu realiteit. Telltale Games Batman ”The Enemy Within” komt 8 augustus al naar onze Xbox One! Vorig jaar lanceerde Telltale Games hun versie van Batman. Ik heb recentelijk nog de laatste aflevering gespeeld en ik vind de serie een hit! We kruipen niet zo maar in de Batman suit, maar maken echt de psyche mee van Batman zelf, als held en Bruce Wayne. Door de focus op personage ontwikkeling en keuzes is Telltale Games vrij uniek met hun benadering van deze iconische superheld.

Dat er een seizoen 2 aan komt is natuurlijk een feest! Het zal dit keer gaan om ”The Enemy Within” en duidelijke focus op één van de aartsrivalen van Batman (ik spoil niks als je de trailer niet wilt kijken).

De lopende doden… loopt dood

In de Summer Update van Telltale Games krijgen we ook te horen dat The Walking Dead een laatste seizoen zal krijgen ”The Final Season”. Helaas komt de game pas in 2018 naar onze Xbox One’s. Zelf heb ik The Walking Dead niet gezien en ook de games nog niet gespeeld, dus hier kan ik jullie weinig over vertellen. Bij de fans valt deze Telltale aanpak van de serie behoorlijk goed in de smaak, dus ik neem aan dat ze ook genieten van deze aankondiging.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments