Tekken 8 toont in aanloop naar release openingsfilm vol actie

Met nog een ruime week tot release, vliegen de Tekken 8 trailers ons om de oren. In een nieuwe trailer wordt de openingsfilm getoond. Kijk je mee?

Het roster van Tekken is met 32 characters inmiddels grotendeels bekend. Ook is het eerste DLC-character aangekondigd. Spelers kunnen met Eddie Gordo aan de slag zodra de eerste uitbreiding beschikbaar is. Tijd dus om de aandacht iets meer te verleggen naar het verhaal en de context waarbinnen Tekken 8 zich afspeelt.

De openingsscène van Tekken 8 is vandaag vrijgegeven. Deze ‘opening movie’ zullen spelers te zien krijgen zodra zij het spel starten. De video laat veel actie zien, verschillende personages en natuurlijke enkele hints over wat er komen gaat. Zo zien we in de film meer over de strijd tussen Kazuya Mishima en zijn zoon, Jin Kazama.

In de video zien we ook flitsen van alle personages die zullen deelnemen aan de oorlog die komt. Sommigen van hen, zoals Nina Williams, zullen aan de kant van Kazuya staan en zijn robotleger helpen bij het overnemen. Andere personages zullen Jin ondersteunen zodat hij zijn vader kan verslaan en de wereld kan bevrijden uit zijn greep.

Tekken 8 is vanaf 26 januari verkrijgbaar en te spelen op de Xbox Series X|S.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties