Take-Two kennen we vooral van grote titels, onder andere GTA, Mafia, BioShock en Red Dead Redemption. Of alles onder hun vleugels nu in goud verandert, of dat ze gewoon weten welke games ze moeten hebben, (bijna) al hun games zijn regelrechte toppers.

Naast het uitgebreide repertoire aan grote titels wil Take-Two ook werken met kleinere producenten. De CEO van Take-Two, Strauss Zelnick, laat namelijk weten dat Take-Two inmiddels ook bezig is met het opzetten van hun eigen indie programma.

Zelnick wil er nog niet al te veel over loslaten. Dit aangezien het programma nog in een start fase zit. Take-Two is inmiddels een al een jaar bezig met het opstarten van het programma. Hiervoor hebben ze natuurlijk een aantal indie uitgevers nodig, maar ze moeten wel goed aansluiten op de ideeën van Take-Two. Zelnick laat in ieder geval weten dat ze een aantal uitgevers hebben gevonden en dat het een perfecte match lijkt te zijn.

Hoe heet het?

Een officiële naam hebben ze het programma nog niet gegeven, ze willen er namelijk pas meer over los laten zodra ze echte relevante informatie hebben. Het enige wat Zelnick er tot nu toe over kwijt wil is dat het programma meerdere soorten entertainment wil leveren. Dit lijkt dus een duidelijke aanwijzing voor een grote variatie in de games die ze gaan aanbieden.

Ik ben benieuwd of de indie games van Take-Two ook zo’n daverend succes zullen worden, want de indie markt wordt toch steeds belangrijker en interessanter.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments