Ja hoor, het is serieus. Gisteren kwam er ineens een totaal onverwacht stierenduiveltje uit een doosje geschoten. Toro, gemaakt door het Spaanse (logisch) RECO Technology, is nu te koop.

Of deze game net zo omstreden gaat worden in de wereld als het echte stierenvechten, dat valt nog te bezien. Maar ik verwacht geen hoge verkoopcijfers in landen waarin deze ‘sport’ geen basis heeft. Maar wij maken geen onderscheid bij Xbox Nederland en dus informeren wij de toekomstige virtuele matadoren toch even over deze game. Eindelijk kan je veilig vanaf je luie stoel, de gevaarlijke bezigheid van het vechten met stieren op de Xbox One spelen. Toro is de allereerste stierenvecht simulatie op een Xbox. Het daagt je uit om je vaardigheden, reflexen en snelle reacties in de strijd te gooien tegen een 500 kilo zware stier. Het bevat de beroemdste arena’s van de wereld waarin jij kan proberen de grootste stierenvechter ooit te worden.

Toro laat je combinaties maken van verschillende bewegingen en passen die, als je ze tenminste goed uitvoert, de stier uitdagen en waarmee je de steun van de kritische toeschouwers kan verdienen en daarmee de hoogste scores kan halen. Of de game ook een ‘einde matador’ optie, inclusief afvoering via een brancard heeft, is niet bekend. Toro is vanaf nu verkrijgbaar in de Xbox Store voor de som van € 19,99. Olé, zullen we maar zeggen.

 

 

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties