Bij de jaarlijkse XBNL-awards hoort natuurlijk ook de game die afgelopen jaar het beste ondersteund is. We hebben een paar games genomineerd en jij bepaalt met jouw stem welke game deze XBNL-award hoort te verdienen! Het enige dat je hoeft te doen is de poll in te vullen.

In de categorie ”At your service” nomineren we games die maanden of jaren na hun release nog steeds trouw door de ontwikkelaars worden ondersteund. Dat kan zijn door DLC, Season Passes of bijv. gratis updates. Op deze manier blijf je maar uren en uren in dezelfde game steken en toch voelt het niet aan alsof je constant hetzelfde doet door alle nieuwe updates.

De At Your Service-award gaat dus over de beste ongoing games. Door te stemmen in de poll kun je laten horen welke game wat jou betreft met de felbegeerde award naar huis gaat. 

Deze games zijn door de XBNL-redactie genomineerd:

Welke game krijgt jouw voor de 'At Your Service'-award 2021

  • Sea of Thieves (58%, 26 Votes)
  • Fortnite (18%, 8 Votes)
  • Rainbow Six Siege (18%, 8 Votes)
  • The Elder Scrolls Online (2%, 1 Votes)
  • Minecraft Dungeons (2%, 1 Votes)
  • Fallout 76 (2%, 1 Votes)

Totaal aantal stemmen: 45

Laden ... Laden ...

Fortnite

De game die al jaren razend populair blijft, krijgt elk jaar weer nieuwe updates in de vorm van seizoenen. Er zijn nog altijd miljoenen actieve Fortnite spelers.


Sea of Thieves

De favoriet van onze enthousiaste piraten XBNL community met zelfs een spion in onze eigen redactie in de vorm van Rik. We organiseren elk jaar awards, maar als het aan hem lag dan was deze game Game of All Time en dus elk jaar GOTY. Ontwikkelaar Rare blijft werken aan de inmiddels ontzettend populaire Sea of Thieves in de vorm van verhalende seizoenen en updates.

Bewijslast van onze spion Rik binnen Discord

The Elder Scrolls Online

De game die inmiddels al jaren uit is en elke keer weer een uitgebreide expansion pack ontvangt, The Elder Scrolls Online. De MMO begon mager, maar wint toch elke keer wat zieltjes door de wereld uit te breiden met nieuwe gebieden en volledig nieuwe verhaallijnen.


Minecraft Dungeons

Als je kijkt naar leuke en simpele co-op games, dan is Minecraft Dungeons eentje die bovenaan staat. De game krijgt regelmatig leuke updates met nieuwe gebieden en vijanden waardoor je de game eens om de zoveel maanden blijft opstarten.


Rainbow Six Siege

Eén van de favoriete games van onze eindredacteur Rob. De laatste tijd zien we toch een lichte afname zien van updates voor deze game. Met name de toon van de updates begint te switchen naar ‘jolig’ en dat wordt niet door iedereen gewaardeerd.


Fallout 76

Een game waar we een soort haat liefde verhouding mee hebben, is Fallout 76. Vorig jaar kwam de grote Wastelanders update uit met veel verbeteringen. Deze update was echter niet goed genoeg om ons vast te houden op latere levels en niveaus. De game wordt nog altijd ondersteund en voorzien van updates en er zijn nog genoeg spelers die zich hier mee vermaken.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments