Start je motorzaag in The Texas Chain Saw Massacre

In 1974 was ik 11 jaar oud. Op de één of andere manier is het mij in die tijd toch gelukt om samen met een vriendje naar deze film te gaan. Een film die in sommige bioscopen ook al snel niet meer vertoond mocht worden omdat hij te gruwelijk was.

Na al die tijd gaan Gun Interactive, de makers van Friday the 13th: The Game, en Sumo Nottingham The Texas Chain Saw Massacre in een game gieten. Een asymmetrische multiplayer horror ervaring die op de Series X|S gaat uitkomen. The Texas Chain Saw Massacre is een authentieke game-ervaring gebaseerd op de baanbrekende film uit 1974.

Het is geen geheim dat de originele The Texas Chain Saw Massacre waarschijnlijk mijn favoriete horrorfilm ooit is. De kans krijgen om echt in de wereld van deze IP te duiken met het team van Gun en samen te werken met Sumo om deze visie tot leven te brengen is bijna surrealistisch geweest. Ik kan niet wachten tot iedereen meer te zien krijgt van wat we aan het doen zijn.

Ronnie Hobbs, Creative Director @ Gun Interactive

Bericht bekijken

We zijn ongelooflijk opgewonden om eindelijk te onthullen waar we hier bij Sumo Nottingham aan hebben gewerkt. Om de eerste te zijn die de wereld van The Texas Chain Saw Massacre echt tot leven brengt, was een kans die we niet konden laten liggen. De cultklassieker heeft mensen meer dan 40 jaar lang angst aangejaagd en betoverd en we zijn blij met hoe de game zich ontwikkelt, we kunnen niet wachten tot oude en nieuwe fans deel gaan uitmaken van deze echt authentieke ervaring.

Darren Campion, Executive Producer @ Sumo Nottingham
Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties