Over Star Wars: Jedi Fallen Order is nog maar weinig bekend. Deze game van Titanfallmakers Respawn laat nu voor het eerst een officiele statement horen.

De enige keer dat we er iets over hoorde was tijdens de E3 van het vorig jaar waarin Vince Zampella van Respawn iets vertelde over de game. Maar nu hebben we wel een richtpunt, 13 april. Dan zal de game worden onthuld tijdens de Star Wars Celebration in Chicago.

Wat weten we onderhand over de game. Tijdens de bekendmaking gaf Zampella aan dat de game tijdens de feestdagen van 2019 zou uitkomen. Tijdens een meeting van EA werd bevestigd dat de richtdatum herfst 2019 was. Volgens een poster op StarWarsLeaks was er een datum in november geprikt. Begin dit jaar was Respawn nog op zoek naar level designers voor de game.

De tagline voor de game vertelt dat het een origineel Star Wars verhaal vertelt die draait om Padawan en zich afspeelt net na Star Wars: Episode III, iets wat we al van Vince wisten. Dit lek vertelt dat het hoofdpersonage Cal heet en een mentor met de naam Ceres heeft. De rest van de info is wat rommelig. De game wordt een single-player en heeft natuurlijk lightsaber duels. Het gaat bijna zeker een third-person actie game worden. Stig Asmussen, die ook aan God of War heeft gewerkt, liet in 2016 weten dat hij aan dit project werkte en hij benoemde het third-person in zijn blog.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments