Via een tweet van Square Enix werd bekend gemaakt dat het van oorsprong Japanse bedrijf via Twitch een nieuwe game gaat onthullen. Er is nog niet veel bekend, het enige wat wij weten is dat het zou gaan om een westerse studio.

Een tweet van Square Enix maakt de gamende wereld van slag. Een reveal van Square Enix? Van een westerse studio? Huh? Wie? Wat? Waar? En wat is “Project CKP?

SquareEnixTwitter

Het zou dus een interactieve onthulling gaan op het Twitch kanaal van Square Enix wat maar liefst drie dagen gaat duren. Of het echt drie dagen gaat duren voordat we weten wat er precies gaat gebeuren betwijfel ik ten zeerste. Denk even terug aan de PT trailer, het zou een aantal weken geduurd moeten hebben voordat we erachter zouden komen wat PT nu precies was. Het duurde slechts aan aantal dagen voordat alle info op straat lag. Gaat dit hier ook mee gebeuren? We gaan het zien.                                                      Project CKP is een groot raadsel, er komen wat vage links bovendrijven van een universiteit, een Engelse bank en een Community Knowledge Project. Niets wat wijst op een game of een link met Square Enix.           Vanaf 18:00 Nederlandse tijd start de stream op Twitch, zodra er meer informatie vrij komt zullen wij dit direct aan jullie laten weten. Houd ons in de gaten!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties