De commotie druppelt nog wat na en het blijft de gemoederen bezig houden. Zoals eerder vermeld, zullen we de 15e eindelijk weten waar iedereen zich zo druk over gemaakt heeft en kunnen alle negativo’s hopelijk de zon weer wat zien schijnen. Om daar alvast een voorzetje op te geven, check this out.

Phil Spencer, de grote baas van Xbox (mocht je dat nog niet weten, heeft collega’s verteld dat het bedrijf niet van plan is om te stoppen met het maken van Xbox-consoles en dat de strategie van het bedrijf op meerdere apparaten gericht zal zijn. Volgens bronnen heeft hij dit intern laten vallen.

Vorige week publiceerde verslaggever Shannon Liao (IGN) dat Microsoft een raadsvergadering had gehouden. Liao meldt dat tijdens de vergadering van de raad, Xbox-baas Phil Spencer de aanwezigen heeft verteld dat Xbox-consoles cruciaal zouden blijven voor het bedrijf in de toekomst. Bovendien voegde Spencer er naar verluidt aan toe, dat Xbox een strategie zou blijven gebruiken die zich richt op meerdere apparaten, in plaats van hun hele hebben en houen op één Xbox console zoals de Series X in te zetten. Dit betekent dat Xbox zijn huidige strategie om meer games op mobiele apparaten via de cloud te krijgen {waar het de afgelopen jaren voortdurend aan heeft gewerkt) zal handhaven.

Het rapport van Liao volgt na verschillende Xbox-berichten rond het bedrijf die vorige week zijn gepubliceerd. Een aantal bronnen meldden dat een aantal Xbox-games in de nabije toekomst naar PlayStation-consoles, waaronder exclusives zoals Indiana Jones and the Great Circle en Starfield, zouden komen.

Later deze week, de 15e dus, zullen we meer horen over de toekomst en de strategie van Xbox.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties