Soulslike avontuur Another Crab’s Treasure aangekondigd

In een nieuwe trailer zien we Another Crab’s Treasure aangekondigd worden. Wat voor soort game is het?

Achter de kleurrijke trailer van Another Crab’s Treasure lijkt een heuse soulservaring schuil te gaan. Another Crab’s Treasure belooft een soulslike avontuur in een onderwaterwereld. In het spel kruipen spelers in de huid van Kril de heremietkreeft en gaan zij op zoek naar een schat om de in beslag genomen schelp van Kril terug te kopen. Deze zoektocht blijkt niet zonder gevaar, aangezien Kril allerlei vijanden tegen komt die verslagen moeten worden.

Om in de combat te slagen leert Kril gaandeweg allemaal ‘Umami’ technieken van de bewoners van de zeeën, zoals de overweldigende stoot van een mantisgarnaal, het afschuwelijke Bobbit Worm, en meer. Verder verkennen spelers kelpbossen, koraalriffen, zandkasteelsteden, en de ondoorgrondelijke duisternis van de diepzee-troggen, allemaal in de naam van het terugkrijgen van de gewaardeerde schelp.

Another’s Crab Treasure is ontworpen om zowel nieuwere soulslike spelers als hardcore fans uit te dagen, met assistentie-opties voor degenen die een minder frustrerende ervaring zoeken, maar ook een standaard spel dat een uitdaging biedt voor degenen die straf zoeken.

Benieuwd naar de game? In bovenstaande trailer kun je een eerste indruk krijgen. Another Crab’s Treasure is vanaf 25 april 2024 verkrijgbaar voor de Xbox Series X|S.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties