Skull of Siren Song, community weekend en meer in Sea of Thieves

In een nieuwe video horen we meer over de plannen van Sea of Thieves in de laatste weken van 2023. Kijk je mee?

Komende weken staan er de nodige veranderingen in Sea of Thieves op ons te wachten. Zo wordt op 16 november het Skull of Siren Song event toegevoegd. Je hebt er hier al over kunnen lezen. In het nieuwe world event gaan spelers naar twee voorwerpen op zoek die zij met elkaar moeten combineren om deze vervolgens zo snel mogelijk bij Captain Briggsy af te leveren. Op het combineren van de items lijkt echter een soort van vloek te rusten, waardoor jouw schip aanzienlijk minder hard zal varen. Hierdoor ontstaat er voor andere spelers de gelegenheid om de schat af te pakken en zelf in te leveren. Een nieuw en spannend PvEvP-event, waarbij ik benieuwd ben hoe dit uit gaat pakken.

In bovenstaande video horen we ook een flink aantal updates die doorgevoerd gaan worden. Zo zal er meer balans toegebracht worden in het Guilds progressiesysteem. Het lijkt er op dat de Hourglass-events mogelijk voor minder progressie zullen gaan zorgen en voyages in Adventure mode daarentegen zullen beter beloond gaan worden. Hierdoor moeten de verschillende events weer meer met elkaar in balans gebracht worden. Een mijns inziens terechte update.

Verder worden er nog tal van qaulity of life verbeteringen beloofd, verbeteringen in de hit registratie en verbeteringen in de server performance.

Community weekend en verandering van enkele zeilen

Er zijn enkele zeilen in Sea of Thieves die door hun visuele vormgeving voor een voordeel kunnen zorgen, waaronder de felbegeerde Dark Adventure set. Deze zeilen zullen aangepast gaan worden, waardoor spelers niet meer vanaf het roer onder de zeilen door kunnen kijken. Ook zullen er geen toekomstige zeilen meer verschijnen die op vergelijkbare wijze voordeel kunnen bieden. Uiteraard blijven er verschillende soorten zeilen, maar de verschillen zullen puur cosmetisch van aard blijven.

Tot slot kondigen de ontwikkelaars van Sea of Thieves een nieuwe community weekend aan. Tussen 2 december en 4 december kunnen spelers in-game extra goudstukken en reputatie verdienen door community gedreven activiteiten te verrichten en actief op social media te zijn. Meer informatie hierover zal nog volgen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties