We gaan het weer eens hebben over het nieuwe dashboard, oftewel de New Xbox One Experience.

Nog een paar uur verwijderd van de eerste officiële updates gaat Microsoft ook los in de media met dit onderwerp. Zover zelfs dat ze een nieuwe video hebben gelanceerd waarin deze NXOE wordt gepromoot. In de video zien we niemand minder dan… Martin Starr. Who the f*** is Martin Starr? Nou, dat is dus een acteur martin-starr-512x512[1]die onder andere rollen heeft in “Freaks and Geeks” en de HBO comedy serie “Silicon Valley” waarin hij de rol van Gilfoyle speelt.

“Als iemand die is opgegroeid met videogames geeft het gamen een nostalgisch gevoel. Games die ik ooit heb gespeeld brengen mij weer terug naar die tijd. De mogelijkheid om games van toen te spelen op de Xbox One is geweldig en het werd tijd dat dit kon.” Daarnaast claimt Martin in de video dat hij medeverantwoordelijk is voor het sneller en meer sociaal maken van de console.

Beloning

Voor al die NXOE previewers die de afgelopen weken met samengeknepen billen bijna dagelijks gigabytes aan updates voorgeschoteld kregen, die vele harde resets hebben moeten doen en die met regelmaat tegen bugs opliepen, voor die mensen heeft Microsoft iets in petto. Dit heeft Mike Ybarra laten weten. Wat dat is? Dat blijft nog een verrassing.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments